Ea Sports Fifa 17

Julkaisija: Electronic Arts. Koe jalkapallon sosiaalinen verkosto. Ansaitse palkintoja, ea sports fifa 17 tasoilla, nauti reaaliaikaisista haasteista ja pidä yhteyttä ystäviin. Se, mitä kaikkea uutta pelitiimimme onnistui sisällyttämään tämän vuoden versioon, on uskomatonta, ja odotamme innolla että fanimme pääsevät kokeilemaan kaikkia uusia ominaisuuksia ja ottamaan niistä ilon irti. Pelaa unelmajoukkueellasi ja kohtaa ystäviesi joukkueita milloin vain haluat. Ansaitse suurempia ottelupalkintoja edistyessäsi — voita neljä peräkkäistä ottelua, niin ansaitset parhaat palkinnot!

Parhaan FIFA 17 -pelin pelaajan kruunaaminen EA:lla

Koe jalkapallon sosiaalinen verkosto. FIFA 17 esitteli neljä uutta futislähettilästä, jotka ovat vaikuttaneet pelikentän tapahtumien innovaatioihin. Fanit voivat ansaita palkintoja ja avata kohteita Football Club Catalogue -luettelosta sekä kehittää tilaansa, kun he nousevat tasoja, joita on yhteensä sata. Kehittäjä: EA Canada. Suosittelemme tutustumaan uusimpaan julkaisuun ja sen kaikkiin peliominaisuuksiin.

ea sports fifa 17

Halusimme juhlistaa FIFA 17 -peliä etsimällä parhaan FIFA 17 -pelin pelaajan täällä EA:lla.

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Testaa joukkueenrakennustaitojasi ja valitse paras pelaaja kullekin pelipaikalle arvotuista viidestä pelaajasta. Näytä enemmän. Frostbite tarjoaa todentuntuisen ja elämänmakuisen pelikokemuksen, joka tempaisee pelaajat jalkapallomaailman syövereihin esitellen faneille uudenlaiset, syvälliset ja vivahteikkaat pelihahmot. VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa

jantsa kärkkäinen

FIFA 17 PS3 netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Write Your Own Review. Kattavat innovaatiot pelaajien ajattelemisessa ja liikkumisessa, fyysisessä vuorovaikutuksessa vastustajien kanssa ja hyökkäyksessä antavat sinun hallita jokaista kentällä viettämääsi hetkeä. FIFA 17 tarjoaa aivan uudenlaisen pelielämyksen pelaajien uusien liikkeiden ja tekoälyn, pelaajien keskinäisen yhteispelin ja uusien hyökkäyskuvioiden avulla. Kysy saatavuudesta. Pelaa unelmajoukkueellasi ja kohtaa ystäviesi joukkueita milloin vain haluat. James Rodriguez Real Madrid C. Fanit voivat ansaita palkintoja ja avata kohteita Football Club Catalogue -luettelosta sekä kehittää tilaansa, kun he ea sports fifa 17 tasoja, joita on yhteensä sata.

FIFA 17 Points Pack for PC | Origin

Pelaa unelmajoukkueellasi ja kohtaa ystäviesi joukkueita milloin vain haluat. Julkaisija: Electronic Arts. Kysy saatavuudesta. Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi, kun joukkueessasi olisi huippujalkapalloilija? Hinta 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. PEGI 3 Online peli.