Etienne Balsan

Hän avasi ensimmäisen myymälänsä rahoilla, jotka hänen ensimmäinen poikaystävänsä antoi hänelle, Etienne Balsanvarakas porvari, huijaten häntä parhaan ystävänsä, polopelaajan Arthur Boy Capelin kanssa. Hänen lapsuutensa ei ollut helppo Syntynyt hyvin nöyrään perheeseen, hänet luovutettiin nunnan orpokodille, kun etienne balsan äitinsä kuoli. OLE ensimmäinen kommentti Jätä kommentti Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Hän osti kymmenkunta hattua gallerioista, muutti ne tyyliinsä ja piti ne sitten myyntiin Indeksi 1 Vapautuneen naisen etienne balsan 1.

Tärkeimmät Miehet Coco Chanelin Elämässä

Hän rahoitti Chanelin laajentamista vaatteihin ja putkien perustamiseen Deauville ssä ja Biarritzissa ssä. Capel toimi julmasti Gabriellen kanssa: hän ei vain kutsunut häntä käytävälle eikä piilottanut pettämistä, vaan valitsi vaimolleen toisen – yksi sankareihimme liittyvistä myytteistä kertoo, että Coco suostui jopa etienne balsan hääpuvun hänelle, jos vain älä riidele rakkaasi kanssa. Se oli täällä, että hän sai lempinimen Coco, joko viittaus hänen ohjelmistoonsa tai ranskalaisten supistumisen Cocotteeli pidätetty nainen. Siksi he alkoivat kutsua häntä siro Coco, nimi, jolla me kaikki etienne balsan hänet. Hän pystyi poistumaan kabareesta josta hän sai lempinimen ja muutti Etienneen hänen Royeaux’n tilalleen. Altistuu apatian kohtauksiin. Hän kohteli kuitenkin hänen titteliään kunnioittamatta ja kutsui rakkaansa Bonnie.

etienne balsan

Video: Tärkeimmät Miehet Coco Chanelin Elämässä

Altistuu apatian kohtauksiin. Hänen mielestään se oli supistava miespuolinen fantasia, josta naiset joutuisivat lopulta purkamaan itsensä. Hänen avustajansa jatkoi töitäan, kunnes Karl Lagerfeld siirtyi konsernin luomiaksi johtajaksi. Vuonna , Chanel teki hänen muoti paluuta. Legendaarinen Chanel-talon perustaja huomautti kerran: ”Mitä ikinä sanotaankin, miehen elämässä on vain yksi nainen, kaikki muut ovat hänen varjojaan.

kakegurui the sims 4

Blog & White > TV > Elokuvat > Coco Avant Chanel

Tämä uusi kimmoinen vyötärö, pehmustetut rintaliivit, raskas hameet ja jäykistetyt takit olivat täysin ristiriidassa Chanelin oman kanssa. Liittyvien Virkojen. Etienne balsan avustajansa jatkoi töitäan, kunnes Karl Lagerfeld siirtyi konsernin luomiaksi johtajaksi. Altistuu apatian kohtauksiin. Kuitenkin toisen maailmansodan puhkeamisen jälkeen Chanel sulki kaikki hänen toimintaansa ja asetti 4,in työntekijät pois töistä.

Etienne BALSAN: Thierry ENGELS (thierrydebruma):n sukupuu – Geneanet

Hän kohteli kuitenkin hänen titteliään kunnioittamatta ja kutsui rakkaansa Bonnie. Chanelille tekstiiliteollisuuden Balsanin rikkaasta perillisestä tuli kuitenkin paitsi rakastaja, myös silta köyhyydestä kunnioitettavaan elämään. Indeksi 1 Vapautuneen naisen kuva 1. Vaikka House of Chanel on kehittynyt hänen johdollaan, mykistetty väripaletti, peittoon ommeltu nahka, kultaketjut ja logon sidoksissa oleva Cs ovat edelleen brändin tunnusmerkkejä, jotka kaikki ovat herättäneet suuren naisen, joka antoi hänelle nimi. Tämä tarina lapsuuteen liittyvästä köyhyydestä ja luopumisesta on sellainen, joka luovutettaisiin luovasti myöhemmin hänen elämästään yhdeksi vuosisadan vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Seuraavana vuonna hän loi allekirjoituksen Chanel nro 5.