Free Budspro

FreeBuds Pro -kuulokkeiden sisältä löytyy 55 milliampeeritunnin akku, free budspro avulla voidaan free budspro yhtäjaksoisesti musiikkia 7 tuntia ilman taustamelun vaimennusta. Kun melunvaimennus on kytketty päälle, voit saada yhdellä latauksella jopa 3,5 tuntia puheluaikaa, jopa 16 tuntia yhdistettynä latauskoteloon. Sovelluksessa nähdään muun muassa kuulokkeiden akun ja kotelon akun varaustaso. Tiedot perustuvat Huawei-laboratoriotestien tuloksiin. Mukavuus Kompaktin ja kevyen kuulokkeen fiksu design tekee siitä melkein huomaamattoman korvissa mukavuuden maksimoimiseksi.

Testissä Huawei FreeBuds Pro – miellyttävät kuulokkeet erinomaisella taustamelun vaimennuksella

Viimeinen, mutta ei vähäisin on ultra-tila, joka poistaa taustamelun kaikista voimakkaimmin. Henkilökohtaisesti olisin toivonut Huawein mahdollistaneen muun muassa jonkinlaisen taajuuskorjaimen kuulokkeille, jotta ääniprofiilia olisi voinut säätää helpommin itselle paremmaksi tai jollekin tietylle free budspro. Fiksu ohjaus sormenpäilläsi Erittäin herkkä anturi reagoi tarkasti free budspro. Piippausääni ei OLE käytettävissä, kun nappikuulokkeet asetetaan latauskoteloon. Kyseessä ovat myös yhdet harvoista kuulokkeista, jotka eivät Object Linking and Embedding tuottaneet häiritsevästi yhteyden pätkimistä esimerkiksi päätä kääntäessä. Paranna Ääniä -tila.

free budspro

1 Kommentti

Huawei olisi voinut lisätä kuulokkeille myös tuen taajuuskorjaimelle, jonka kautta olisi helposti voinut säätää äänentoistoa hieman vielä käyttäjän mieltymyksien mukaan. Tuoreimmat uutiskatsaukset Tulossa jopa watin pikalataus — iQOO 10 Pro -puhelimen odotetaan latautuvan ennätysnopeasti täyteen. Huawein mukaan latauskotelo latautuu täyteen langallisesti noin tunnin aikana ja langattomasti latausaika tuplaantuu ja se kestää jopa kaksi tuntia. Henkilökohtaisesti olen tyytyväinen siihen, että Huawei hyödyntää kotelossa materiaalina mattapintaista muovia, joka kestää kulutusta. Unohditko salasanasi?

harju aurinkokennovalaisin

Tekniikan Maailma

Unohditko salasanasi? Suurin hyöty taustamelun vaimennuksesta saadaan meluisissa ympäristöissä, kuten free budspro, junassa tai autossa. Jokaisessa nappikuulokkeessa on kaksi Bluetooth-antennia,jotka tarjoavat astetta kattavan signaalin ja takaavat saumattoman tiedonsiirron ympäröivistä häiriöistä riippumatta. Dynaaminen ohjain 11 mm ajurin suuri magneettitiheys ja erinomainen stabiilius (vakaus) auttaa korvanappeja tuottamaan voimakkaan basson ja vaikuttavan melunvaimennuksen. Henkilökohtaisesti olisin toivonut Free budspro mahdollistaneen muun muassa jonkinlaisen taajuuskorjaimen kuulokkeille, jotta ääniprofiilia olisi voinut säätää helpommin itselle paremmaksi tai jollekin tietylle musiikkityylille.

HUAWEI FreeBuds Pro – HUAWEI Suomi

Käytä kärkien sovitustestiä, jonka avulla voit analysoida korvaan parhaiten sopivat sovittimet käytön jälkeen ja valita sopivimmat, jotta voit nauttia paremmasta melunvaimennuksesta ja immersiivisestä äänikokemuksesta. Kotelo pyörii usein taskun pohjalla, jossain repun pohjalla tai vastaavassa paikassa, niin mattapinnan ansiosta kotelo ei naarmuunnu yhtä herkästi kuin kiiltäväpintaisella muovilla varustellut latauskotelot, jollainen nähtiin muun muassa FreeBuds 3 -kuulokkeissa. Tiedot perustuvat Huawei-laboratoriotestien tuloksiin. Kaksinkertainen tuuliäänien poisto varmistaa selkeät puhelut suurillakin nopeuksilla ajettaessa. Ohjelmistopuolella Huawei niin sanotusti pakottaa lataamaan toimivan Ai Life -sovelluksen AppGallery-kaupasta, ja jos kyseessä on kolmannen osapuolen puhelin, niin ensin täytyy ladata tietysti AppGallery-kaupankäynti. Kyseessä ovat myös yhdet harvoista kuulokkeista, jotka eivät Object Linking and Embedding tuottaneet häiritsevästi yhteyden pätkimistä esimerkiksi päätä kääntäessä.