Frozen Jääshow

Uuden paikan lisättyäsi voit nopeuttaa julkaisua ottamalla yhteyttä sähköpostilla info stadissa. Eräänä yönä tyttöjen leikkiessä Elsa vahingoittaa sisartaan pahoin. Aikuisten hyvän mielen kesäleiri ma Ei ostorajoitusta! Mikäli olet valinnut toimitustavaksi printtiliput, muistathan tulostaa frozen jääshow mukaasi ennen Hartwall Arenalle menoa!

Disney On Ice – Frozen

Ja nyt pääsemme konsultoimaan Feld Entertainmentin ammattitaitoista tiimiä ja näkemään kuinka Frozen herää eloon huikealla tavalla jäällä. Lisää kuvia. Frozen jääshow kokemuksesi paikasta. Näytöksessä kahvio ja kukkamyynti, vain käteismaksu! Powered by Curator.

frozen jääshow

Sisältölaatikko

Lippuja voi ostaa myös ovelta tapahtumapäivänä. Pohjoisessa Arendellessa elää kuningas ja kuningatar, joilla on kaksi tytärtä: prinsessat Anna ja Elsa. Kun Elsa tulee täysi-ikäiseksi, valtakunta alkaa valmistella kruunajaisia. Kerro tapahtumastasi mahdollisimman kuvaavasti. Voit muokata ajankohtia vielä lisäämisen jälkeen.

garmin fenix 6 solar spotify

Kuopion Luisteluseura ry

Lisätietoa kuvasta. Lisää kuvia. Paikan kuvaaminen Kerro millaisesta frozen jääshow on kyse, miten paikkaan löytää jne. Ei ostorajoitusta! Lisää useampia päiviä kerralla valitsemalla myös viimeisen tapahtuman alkamispäivä. Liput: Imeväisikäiset v 6e Aikuiset 12 e Perhelippu 30 e Lippujen ennakkomyynti: Ennakkolippujen viimeinen myyntipäivä ma Kiitos lisäyksestä, julkaisemme tapahtumasi pian!

FROZEN Jääshow | Keupa Hockey Team ry

Ei ostorajoitusta! Alle 3-vuotiaat imeväisikäiset voivat olla vanhemman sylissä veloituksetta ilman lippua Varausaika 1 viikko, ryhmille 2 viikkoa. Lisää kuvia. Tapahtumanumero R-kioskilla on: Lasten liput 12v.