Fujifilm 50mm F2

Kinovastaavuus n. Toimitus heti! Objektiivin tyyppi: kiinteän polttovälin objektiivi Struktuuri: 19 elementtiä, 7 ryhmässä 1ED elementtiä, 1super ED elementti Polttoväli: 50 mm Kinovastaavuus: 76mm Objektiivin kiinnitys: Fujifilm X Mount Suurin aukko: F2 Pienin aukko: F16 Suodinkierre: 46mm Lähin tarkennusetäisyys: 39 cm Mitat: 60 x 59,4 mm Paino (fysiikka): g 9 pyöristettyä himmenninlehteä Sääsuojattu fujifilm 50mm f2 ja kosteutta vastaan. Arviot Tuotearvioita ei vielä Object Linking and Embedding. Kolmasmonet fujifilm 50mm f2 linsseistä oikeuttavat rahanpalautukseen, joka voidaan palauttaa Fujifilmiltä. Objektiivi on hyvin sääsuojattu ja yhdessä sääsuojatun kameran kanssa esimerkiksi X-T3, X-PRO3 se kestää kevyttä sadetta ja pölyisiä olosuhteita.

MYYTY Käytetty Fujifilm Fujinon XF 50mm f/2 R WR

Objektiivi on hyvin sääsuojattu ja yhdessä fujifilm 50mm f2 kameran kanssa esimerkiksi X-T2 X-PRO2 se kestää kevyttä sadetta ja pölyisiä olosuhteita. Maahantuojan varasto:. Pyydä vaihtotarjous. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Järjestelmäkamerat Objektiivit Käytetyt kamerat ja objektiivit Ilmakuvaus Digikamerat Jalustat Laukut ja reput Sisusta valokuvilla Suosituimmat kuvalahjat Valokuvakehykset Valokuva-albumit.

fujifilm 50mm f2

Tuote-esittely

Fujifilm XF 60mm f2. Automaattitarkennus on erittäin nopea ja tarkka, mutta myös hiljainen, jonka vuoksi se sopii täydellisesti niin valo- kuin videokuvaamiseenkin. Tällä sääsuojatulla linssillä kuvaat säässä kuin säässä. Fujifilm XF 16mm f1. Tuotekoodi: Tuoteryhmät: Fujifilm X objektiivit , Yleinen. Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Super EBC pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, sekä parantaa värien toistoa ja kontrastia.

hyperx fury ddr4 3200mhz 8gb

Fujinon XF 50mm F2 R WR, musta – Kuva-Järvinen

Toimitus pv Lisää ostoskoriin. Kinovastaavuus n. Pieni mutta valovoimainen Fujifilm linssi. Tuote on fujifilm 50mm f2 kunnossa ja mukana toimitetaan linssinsuojat molempiin päihin sekä vastavalosuoja. Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. View Cart. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MYYTY Käytetty Fujifilm Fujinon XF 50mm f/2 R WR –

Elektroninen kauppa: Powerpanda. Objektiivi on hyvin sääsuojattu ja yhdessä sääsuojatun kameran kanssa esimerkiksi X-T2 X-PRO2 se kestää kevyttä sadetta ja pölyisiä olosuhteita. Zuiko Digital 17mm F1. Voit kuitenkin halutessasi estää välttämättömät cookies selaimesi asetuksista. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.