Lego Hobbit 79003

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Vastaanota ilmoituksia. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Leluhahmoja, mm. Talon painomitat ovat yli lego hobbit 79003 tuumaa 16 cmleveyttä 11 tuumaa 28 cm ja syvyyttä 6 tuumaa 17 cm.

Käyttöohje Lego set 79003 The Hobbit Odottamaton tapaaminen

Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Luo tili tai. Min huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Close product quick view ×. Max vuokra.

lego hobbit 79003

Hinta- ja tuotetiedot

Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla Portable Document Format-tiedoston keskellä. C vuosi on Cookies Voit muokata evästeasetuksiasi alla olevilla valinnoilla.

kahvi tarjous prisma

LEGO – The Hobbit – – An Unexpected Gathering – Catawiki

Mega Bloks. Tämä sarja säilytettiin ilmastoidussa huoneessa ilman päivänvaloa, savua lego hobbit 79003 lemmikkejä. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Kausi present. Lastentarvikkeet ja lelut.

LEGO Hobbit Odottamaton Tapaaminen – Lelut24

Moottorin tyyppi Diesel 2-tahti 4-tahti Sähkö Ei tietoa. Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Myyjä on valmis postittamaan tuotteen. Rengastyyppi Kesärenkaat Kitkarenkaat Nastat (autonrenkaat) Muut. Nikko kauko-ohjattava auto.