Lego Technic Porsche 911

Katso kaikki kuvat Tässä upeassa pienoismallissa on myös näkyvä, toimiva differentiaalinen jousitus sekä kuusisylinterinen bokserimoottori ja liikkuvat taka-akselin eteen sijoitetut männät. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Avattavassa ohjaamossa on tutkanäyttö, toimiva lego technic porsche 911, sammutusjärjestelmä ja jopa kuljettajan oveen painettu ratakartta Laguna Secan radasta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lego Technic 42096, Porsche 911 RSR

Palautetta sivustosta. Alin hinta. Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. Lue lisää. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.

lego technic porsche 911

Tuote-esittelyjärjestelmä

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Valitettavasti Hintaseuranta. Mustapinnaiset vanteet, realistiset ajo- ja takavalot sekä aito punamustavalkoinen väritys ja tarrayksityiskohdat ovat kuin piste i:n päälle tässä uskomattomassa LEGO Technic-mallissa. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Legot ja muut rakennussarjat. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info.

godox sl60w kit

Osta LEGO Technic Porsche RSR | Jollyroom

Sisällä ohjaamossa on tutkanäyttö, toimiva ohjaaminen, sammutusjärjestelmä ja kuljettajan oveen piirretty ratakartta Laguna Secan radasta. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Auto on luotu voittamaan kansainvälisen GT-kestävyyskilpa-ajon haasteet. Käyttöehdot Palaute. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.

Lego Technic Porsche RSR, hinta €

Kysy tuotteesta. Saatat olla kiinnostunut myös näistä. Porsche RSR:n painomitat: korkeus 13 cm, pituus 50 cm ja leveys 20 cm. Tässä upeassa mallissa on myös näkyvä, toimiva differentiaalinen itsenäinen jousitus sekä kuusisylinterinen bokserimoottori ja liikkuvat taka-akselin eteen sijoitetut männät. Yhteistyössä Porschen kanssa kehitetty todenmukainen pienoismalli toistaa ajoneuvon voimakkaan ulkomuodon, tarkat linjat ja aerodynaamiset yksityiskohdat, kuten takasiiven joutsenkaulakiinnikkeet, pidennetty takadiffuusori ja erikoissuunnitellut sivupeilit. Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu.