Lenovo Thinkpad E15 Gen 2

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Chrome OS takaa saumattoman ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, ja säännöllisin väliajoin päivittyvä sisäänrakennettu virustorjunta pitää tietosi turvassa. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Modern Standby -ominaisuus mahdollistaa sähköpostien, pikaviesti-ilmoitusten, päivitysten ja puheluiden vastaanottamisen kannen ollessa suljettuna. Apteekki ja hyvinvointi. Apple apple. Keittiö ja ruokailu.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 – 15,6″ -kannettava, Win 10 Pro (20TD004PMX)

Show savings:. Lisäksi F9—Ftoimintonäppäinten painalluksella voit vastata neuvottelupuheluihin, soittaa niitä ja lopettaa ne helposti. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Ja kun käytät himmeämpää sinivalotilaa, voit työskennellä mukavasti pidempään. Valinnainen sormenjälkitunnistin ja yhdessä Windows Hellon kanssa toimiva infrapunakamera mahdollistavat vuorenvarman biometrisen todennuksen, joka estää luvattoman pääsyn järjestelmääsi. Premium Care -takuu 2 vuodeksi. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, lenovo thinkpad e15 gen 2 verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta.

lenovo thinkpad e15 gen 2

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 – Yrityskannettava monipuolisilla ominaisuuksilla

Lenovon yrityskannettava on suunniteltu kestämään arjen kolhut. Lenovo 4. Lisää ostoskoriin. Näytä kaikki. Merkki brand : HP hp.

laura biagiotti laura kokemuksia

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2

Kaksoismikrofonit vaimentavat ympäristömelua, joten kokouksista tulee entistäkin tehokkaampia. ALV:n ja toimituksen. Liity Vertaa. Wake-on-Voice taas palauttaa järjestelmän töihin ääniohjauksella ja yhdistää Internetiin välittömästi lepotilasta heräämisen jälkeen. Sininen sininen. Back to school. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en.

Vertaa Lenovo kannettavat – Edullisimmat hinnat

Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Universal Serial Bus-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan. Kuvaaminen ja videointi. Autot ja renkaat. Vertailu Vertailu. Apteekki ja hyvinvointi.