Lenovo X13 Lte

Universal Serial Bus 3. Tuotekoodi: 4X40W Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä. Tuotekoodi: 7N He pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Oppimisen teknologian elektroninen kauppa kauppa ilonait.

ThinkPad X13 (Intel)

Tuotekoodi: 5WS0U Ei varastossa. Tuotekoodi: 4X40Y Mallit Mallit. Teemme kaiken varmistaaksemme, että tämä sivusto sisältää vain virheetöntä ja oikeaa tietoa.

lenovo x13 lte

Asiakaspalvelu

Tuotekoodi: 4X30M Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. ThinkPad X13 Intel. Tuotekoodi: 73P Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Lisäksi sen taustavalaistussa näppäimistössä on uudet toiminnot F9—Fnäppäimille, joten voit yhdistää ja katkaista puheluita yhdellä kosketuksella.

galaxy s21 note 20

ThinkPad X13 (13 tuumaa, Intel) | 13,3 tuuman yrityskannettava | Lenovo Suomi

Voit luottaa siihen, että kannettavasi toimii niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviää niin painottomuudesta kuin roiskeista lenovo x13 lte pudotuksistakin. Parannettu valinnainen PrivacyGuard-näyttö estää uteliaita silmäpareja lukemasta näyttösi sisältöä. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Kantokyky testattu X13 Yoga testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Suojaa sijoitustasi toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita laitteiden putoamiset, nesteiden läikkymiset, sähköpiikit ja muut arkiset onnettomuudet aiheuttavat. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.

LENOVO X13 YOGA 13,3″ FHD TOUCH IU/16/SSD/4G LTE/Win10 Pro, Kannettava – Digipalvelu Aura

Sulje ikkuna. Arvioitu saapumisaika 7. Arvioitu saapumisaika 1. Tuotekoodi: 4XD0J Oppimisen teknologian elektroninen kauppa kauppa ilonait. Tuotekoodi: 4X90Q