Lg 42ln5400

HDMI-kaapelia käytetään ääni- ja videosignaalien lg 42ln5400 laitteiden välillä. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Embed the product datasheet into your content. Näyttöformaatin säätö. Paino pakattuna g. Tuotteen korkeus mm.

Lg 42ln5400

Määrät ovat rajoitettuja. LG 42LS käyttöohje sivua. Ihanne-etäisyys sinun LG televisiolle riippuu ruudun koosta. Pakkauksen korkeus. Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa. Televisiossani ei OLE enää signaalia, lg 42ln5400 minun tulee tehdä?

lg 42ln5400

Sony 4k UHD Led TV

Icecat Product ID : Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Minkäkokoinen näyttö LG 42LN on? Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Virranhallinta Kokonaisenergiankulutus 76 kWh. Scroll Left Scroll Right.

gardena combisystem oksasaha

LG 42LN käyttöohje ( sivut)

LG 42LB käyttöohje sivua. Nimellisteho RMS 20 W. Tarvitsetko apua? Tuetut videomoodit p. SNS-jako Jaa tämä sisältö.

Tuotetiedot LG 42LN tv ,7 cm (42″) Full HD Musta (42LN)

Tekniset tiedot. Työpöytäteline Kyllä. Laitteen korkeus jalustan kanssa. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Pakkauksen syvyys. Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Melkein loppuunmyyty.