Lg 75un7100 75

SNS-jako Jaa tämä sisältö. Kuvankäsittely, liikkeiden käsittely ja muut asetukset voivat vaikuttaa kuvaan. Prosessorin ytimet. Laitteen syvyys jalustan kanssa. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Toimii Google Assistantin kanssa.

LG 75UN7100

Here, we only show product images of sponsoring brands that joined Open Icecat as product images can be subject to copyrights. Login to view all product System to Plan Early Childhood Services or request a Full Icecat subscription to download product System to Plan Early Childhood Services. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Syvyys ilman lg 75un7100 75. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. TV tarjoaa juuri omalle näytöllesi optimoidun HDR-kuvan.

lg 75un7100 75

Tuotteen ominaisuudet

Toimii Google Assistantin kanssa. Ei tietoja. Tyhjennä kaikki. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten.

escada especially 50ml

LG 75UN – Kasivu

Korkeadynaaminen teknologia-alue HDR. Malli vaaditaan. Etsi samankaltaisia tuotteita. Filmmaker Moden ansiosta voit kuitenkin olla varma siitä, että nautit elokuvakokemuksesta ja näet elokuvan niin kuin se on tarkoitettu. Scroll Left Scroll Right.

LG UN71 75 INCH 4K Smart UHD TV | LG Suomi

Sports Alert antaa ilmoituksen ennen peliä, sen aikana tai pelin jälkeen. Jännittäviä urheiluelämyksiä. Please contact your account manager at Icecat. Ruudun halkaisija cm. Katsele suosikkijoukkueesi pelejä näytöltä ja koe uskomattoman realistiset värit katselukulmasta riippumatta.