Lina Ben Mhenni

Mutta huomasin nopeasti sen olevan ennen kaikkea Qatarin intressejä vaaliva järjestö. Onneksi politiikan nuori sukupolvi valaa toivoa tulevaisuuteen. Lina ben mhenni Details Goodreads helps you keep track of books you want to read. Aug 29, Terhi Rannela rated it it was amazing · review of another edition. Gafsan suurten lakkojen aikana Ben Alin hallinto sortui ensimmäistä kertaa tappamaan omia kansalaisiaan.

Bloggari demokratiaa luomassa

Kiinnostava kirja Tunisiasta sekä sosiaalisen median mahdista. Kirja on kyllä sen verran ohut, että sen lukisi kerrallakin paitsi kiireisenä! Tunisian girl. Community Reviews. Lina Ben Mhennin raportti on lyhykäinen 63 sivua mutta hyvä erään aktivistin selonteko arabikevään tapahtumista. Tunisia on arabikevään kokeneista maista vakaimmin demokratian tiellä. Erityisesti sosiaalisen median roolia bloggaajana edelleen aktiivinen Lina ben mhenni Mhenni tässä korostaa.

lina ben mhenni

See a Problem?

Ehkä sosiaalisen median voimannäyttönä tai sen kanavien valjastamiseen vallankumouksen ajureina teos voisi antaa hyvää osviittaa. Oli vuosi ja Tunisiaa johti vielä presidentti Zinedine Ben Ali. Ulkovalloilla ei tuntunut olevan mitään intressiä puuttua Tunisiankaan tapahtumiin… Kiinnostava kirja Tunisiasta sekä sosiaalisen median mahdista. Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat. Kuitenkin muutaman vuoden jälkeen voidaankin todeta, etteivät monessa maassa ruusuiset haaveet toteutuneetkaan. Details if other :.

kiviä pihalle

Bloggari demokratiaa luomassa – Maailman Kuvalehti

Egyptissä Muslimiveljeskunta lakkautettiin ja johto pantiin vankilaan, Syyriassa soditaan tälläkin hetkellä syksy She was internationally recognised for her work during the Tunisian revolution and in the following years. Synkkä sopimus. Kvartetin työskentely lina ben mhenni myös osoittanut, että sekulaarien ja islamistien välinen dialogi on mahdollista ja edistää demokratiaa. More Details Vuoden Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin Tunisian kansallisen dialogin kvartetille, joka koostuu ammattiliitoista, asianajajien- ja ihmisoikeusjärjestöistä.

Tunisian girl | E-kirja | Lina Ben Mhenni | Nextory

Lyhyt kirja kyberaktivismista ja Tunisian tapahtumista. Details if other :. Sukupuolten tasa-arvo Tunisia. Presidentti Ben Alin paettua maasta A Tunisian Girl oli noussut koko arabimaailmaa ravistelevaksi ilmiöksi. All Editions Add a New Edition. Hienoa työtä, kantsii lukaista. Blogi joutui sensuurin kohteeksi yli kaksikymmentä kertaa.