Linkkuveitsi Avaimenperä

Valikoimastamme löydät myös monitoimityökalujen linkkuveitsi avaimenperä yhteensopivat tasku- ja vyöpidikkeet. Lisää Kirjat ja kartat Muut tarvikkeet Narut ja karabiinit Monitoimityökalut ja monikäyttöiset linkkuveitset Taskuveitsi, linkkuveitsi, linkkari tai taittoveitsi. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Brändin mukaan Amazfit.

Monitoimityökalut ja monikäyttöiset linkkuveitset

Yhdessä meillä on Skandinavian paras outdoor-valikoima. Icetool nuuskatykit. Linkkuveitsi avaimenperä älykellot. Lisää Tarpit Riippumatot Oheistuotteet Telttasaunat ja tarvikkeet. Jokaisessa veitsessä on kuvattuna ”Suomen Leijona”. Relevanssi Nimi Hinta: halvin ensin Hinta: kallein ensin. Lukkiutuva veitsi tekee taskutyökalusta puukon.

linkkuveitsi avaimenperä

Monipuolinen Victorinox-valikoima — tutustu mallistoihin

Kätevä monitoimityökalu kauniissa nahkakotelossa. Legendaarinen upseerin veitsi esiteltiin vuonna Punainen vuoristoon ja metsään suunniteltu linkkuveitsi tekee leiriytymisestä entistä helpompaa. Victorinox classic -linkkuveitset ovat kooltaan 58 mm. Fenix 6.

em pelit suomi

Veitset I Linkkuveitset I Scandinavian Outdoor

Taskutyökalu kannattaa aina olla käden ulottuvilla, koska et koskaan tiedä, milloin sitä tulet tarvitsemaan. Muut Aktiivisuusrannekkeet. Ylioppilas lyyrat. Lähetä salasana Luo salasana. Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset.

Victorinox – Veitset, linkkarit & taskutyökalut – Vaeltajankauppa

Victorinox SwissTool -monitoimityökalut on vakuuttava osoitus Victorinoxin laatuajattelusta ja innovatiivisuudesta. Ajaton taskuveitsien klassikko valloittavan vaaleanpunaisena! A Story of Swiss Inventiveness. Tutustu myös muuhun veitsivalikoimaamme sekä tilaa itsellesi myös Karesuando Knivenin retkikirves mukaan vaelluksille. Zippo Sytyttimet.