Lionelo Bastiaan Rwf

Back to school. Joien Tri-Protect-niskatuki on pehmustettu liike-energiaa keräävällä vaahtomuovilla ja pitää lapsen turvallisesti pai Halvin: Hobby Hall. Liity Vertaa. Kauneus ja terveys. Tekniset tiedot: Mitat pituus x leveys x korkeus : 46 x 51 x 57 – 80 cm.

Lionelo Bastiaan RWF turvaistuin, 0 – 36 kg, harmaa

Istuin on helppo muokata lapsen mittojen mukaan sopivaksi neljällä vastasyntyneen lisäosalla. Hyödyllinen arvostelu. Palautetta sivustosta. Klikkaa Lähennä. Kuvaus ja videointi. Wed Mar 16 CET Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.

lionelo bastiaan rwf

Tuotetiedot

Tuote on lisätty toivelistallesi. Apteekki ja hyvinvointi. Hallinnoi seuranta-asetuksia. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Turvaistuimet 3. Mon Mar 07 CET

fiskars suomi

lionelo Lastenistuin Bastiaan RWF Carbon |

Lionelo Bastiaan RWF turvaistuin, 0 – 36 kg, musta. Matkustus ja vaunuilu 2. Toimitusaika päivää. Back to school. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon.

Lionelo Bastiaan RWF turvaistuin 0 – 36 kg musta, hinta €

Odota hetki Turvaistuimen niskatuki on säädettävissä seitsemään asentoon. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Syntymästä lähtien Lapsen voi kuljettaa ensimmäisistä päivistä, koska istuin voidaan asentaa ajosuuntaa vasten. Väri : Beige. Autot ja autonrenkaat.