Logitech C 920 Pro

Objektiivityyppi: lasi. Instax Mini Film. Odota hetki Sen sulavammat videot, terävämmät kuvat, täyteläisemmät värit ja kirkkaampi ääni vastaavat todellisuutta. Zoomauksen ominaisuudet.

Logitech C920 PRO -teräväpiirtoverkkokamera

Tuloksena on luotettava teräväpiirtokuva neuvottelupuheluissa. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Koti ja perhe. Tarkkuus ja kuvataajuus. Resoluutio FPS llä. Tarkennustyyppi: automaattinen tarkennus. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

logitech c 920 pro

C920 HD Pro Webcam

Rekisteröi tuote. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Kahden stereomikrofonin ansiosta voit olla varma siitä, että läheisesi kuulevat äänesi häiriöttä. Toimitusaika 2 päivää. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.

lumene tan drops

Logitech HD Pro Webcam C () yrityksille | Atea eShop

Tyyli ja hyvinvointi. Upea ulkoasu on taattu kokouspuheluissa ja demojen äänenlaatu viimeistelty. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. G HUB pelaamiseen. Verkkokamerassa on kaksi mikrofonia, yksi kameran kummallakin sivulla, joten sillä tallentaa realistista ääntä useasta suunnasta — äänesi kuulostaa kokouspuheluissa luonnolliselta ja selkeältä. Toimitusaika 8 päivää.

Logitech C PRO -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva stereoäänellä

Tuloksena on luotettava teräväpiirtokuva neuvottelupuheluissa. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Kuva-ala lävistäjän suunnassa. Ladataan hintagraafia. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Toimitusaika 1 päivä.