Logitech G413 Brown

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Jätä vastaus Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Olitpa utelias, toimiiko peli tai ohjelmistosovellus tietokoneellasi. Valittavana ovat matalaprofiiliset tai vakiokorkuiset kytkimet Tactile- Linear- ja Clicky-versioina. Ainakin pelin suorituskyvyn suhteen Logitech G SE tekee sen, mitä se on suunniteltu tekemään. Tilaa uutiskirjeemme logitech g413 brown viimeisimmät uutiskatsaukset teknologiamaailmasta.

Logitech Näppäimistöt

Voit esimerkiksi luoda makron, jolloin haluttua näppäintä painaessa tietokone automaattisesti kirjoittaa ”Hei, mitä kuuluu? Näppäimet voi irroittaa paketin mukana tulevan logitech g413 brown avulla. Tasainen ja sulava näppäinpainallus. Näppäimistö on helppo pitää siistinä, koska näppäimet lepäävät metallisen alustan päällä, eikä esimerkiksi muovisen kotelon sisällä. Vaikka muut täysikokoiset näppäimistöt voivat olla jopa 19 tuumaa leveitä ja vievät huomattavan määrän arvokasta työpöytätilaa, G SE on tuskin leveämpi kuin 17 tuumaa eikä siinä OLE käyttämätöntä tilaa.

logitech g413 brown

VALITSE KOKEMUKSESI

Julkaise vastaus. Logitech G:n huippusuorituskykyiset mekaaniset kytkimet tarjoavat erilaisia ratkaisuja joka pelityylille. Näppäimen painamiseen tarvitaan noin 45 grammaa voimaa, näppäin menee pohjaan. Välilyönnin toiminta kannattaa varmistaa ennen hankintaa, koska siitä lähtevä ääni on todella häiritsevä. Käy lukemassa juttu tästä.

huawei gt2 amazon

Edistykselliset mekaaniset Logitech G -näppäinkytkimet pelaamiseen

Sharkoon julkaisi mekaanisen Skiller SGK30 -pelinäppäimistön — Edullinen näppäimistö kahdella eri kytkinvaihtoehdolla. Ainoaksi heikkoudeksi voidaan logitech g413 brown se, ettei makrotukea Object Linking and Embedding. Hanki viimeisimmät uutiset teknologiasta postilaatikkoosi. Tämä taulu ei todellakaan tee muuta kuin kirjoittaa merkkejä näytölle. Tämän osion uusimmat keskustelut. Palaa osioon Edellinen aihe Seuraava aihe.

Logitech G näppäimistö Universal Serial Bus Hiili – Nordic IT Solutions Oy

Logitech G SE mahtuu mahdollisimman paljon näppäimistöä mahdollisimman pienelle alueelle. Korkea euron hinta ja heikko saatavuus Suomessa tekevät hallaa muutoin hyvälle kokonaisuudelle. Voi 10, Olitpa utelias, toimiiko peli tai ohjelmistosovellus tietokoneellasi,. Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi viimeisimmät uutiskatsaukset teknologiamaailmasta. Logitech G Carbonia voi suositella sen hinnan puolesta.