Logitech Mouse Bluetooth Gaming

Hiiressä käytetään metallijousta erillisten oikean ja vasemman painikkeen näppäinlevyn jännittämiseen. Kingston muistihaku. Tuloksena on ylivoimaisen suorituskykyinen ja tarkka pelihiiri, joka antaa käyttäjälleen voittamiseen tarvittavat työkalut ja itseluottamuksen. PRO-sarjan laitteet on suunniteltu ammattipelaajien käyttöön. Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa. Se on suunniteltu kestämään e-urheilun ammattilaisten harjoittelua ja turnauskäyttöä.

PRO Langaton Pelihiiri

Kaapelin pituus : 1,80 m. Näytä usein kysytyt kysymykset. Apple konfiguraattori. Kestävä suorituskyky. Pelihiiret Langattomat hiiri Bluetooth hiiri. Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tiukka ja tasainen.

logitech mouse bluetooth gaming

Ei tuloksia

Svenska Ohjeita. Ammattilaisille langattomuus on olennaisen tärkeää. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Yhteistyökumppanit Etsi Jälleenmyyjä. Lataa hiiri ennen turnausta, niin voit unohtaa koko akun kilpaillessasi.

lg 2020 nanocell

G Wireless Gaming Mouse – Logitech

Rekisteröi tuote. Ammattilaisille langattomuus on olennaisen tärkeää. Uskomattoman ohut ulkokuori on vain yhden millin paksuinen, ja siinä käytetty kekseliäs tikapuurunkorakenne takaa turnauskestävyyden ja tukevuuden. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Haluatko tukea tälle tuotteelle? Tilaa Logitech G.

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Yritystuki videoneuvottelut Hiiret ja näppäimistöt yrityskäyttöön Varaosat Lataukset Ota yhteyttä. Uusimman sisäisen tukirakenteen ansiosta hiiri painaa vain hämmästyttävät 80 grammaa. PRO-hiiri on pinnoitettu kestävyyden ja tartuttavuuden parantamiseksi. Langaton PRO-hiiri on varustettu uusimmalla ykköspainiketekniikalla.