Lundby Nukkekodin Tuunaus

Helpotti muuten huomattavasti hommaa, kun purki talon osiin. Liimaa viimeiseksi neljä pitkää lautaa vastakkaiseen suuntaan tasavälein lavan päälle. Itselläni on ollut lapsena tällainen ihan samanlainen. Hakusanat: nukkekotituunaus. Tämä ei siis taida ihan huomenna valmistua.

Pientä pintaremonttia (kaikki pinnat uusiksi)

Tai siis ehkä omistinkin, mutta en löytänyt enkä jaksanut etsiä. Osa seinistä maalattiin harmaiksi vesiohenteisella sisustusmaalilla. Arkea monikulttuurisena perheenä Helsingissä. Copyright keksiviikko. Tunnisteet: alkutilannedyykkausopassuuret suunnitelmattapetointi. Ja käy tutustumassa kaverini nukkekoti maailmaan

lundby nukkekodin tuunaus

Tähän mennessä tapahtunut:

Ennen sinikeltainen pöytä maalattiin harmaalla mattamaalilla ja kanteen liimattiin pienikuvioinen kangastarra. Talosta sai siis nelikerroksisen aikanaan, tuo varsinainen talo on 2 ylintä kerrosta, sitten on se välikerros ja alimpana autotallikerros. Meillä lapsi leikkii upouudella vastaavalla nukkekodilla…vaikka koitin mutsille sanoa, että siskon lapsuuden vanha on tuunattuna just hyvä…no mutta se on mummolassa leikkikäytössä siinä katto on laitettu uuteen kuosiin dcfixillä ja kiva tuli jostain nukkekotituunaus kaupasta mummo oli ostanut sopivan palan. Pikkulapsiarki, perhe, allergiat, hyvinvointi. Puikot tehtiin muovisista hammastikuista. Mama loves you two. Jotain yksityisyyttä!

denon home soundbar 550

Lundby nukkekoti DIY – Arjen tarinoita

Instagram Instagram has returned invalid data. Sisällön tarjoaa Blogger. Raikasta ja pehmeää: vadelmainen sitruunapiiras. Näin kunnostat nukkekodin ja teet itse kalusteet 30 0. Tai siis ehkä omistinkin, mutta en löytänyt enkä jaksanut etsiä. Lataa lisää

Pientä pintaremonttia: Purkutalo – eli kuinka purkaa Lundbyn nukkekoti oikeaoppisesti voiveitsellä

Savupiippu oli irronnut ja vienyt aimo palan kattoa mennessään. Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut. En vielä lähtenyt tälle tielle, kun leikkijä vasta kasvaa mahassa ja muuttokin on suunnitteilla… mutta minä kyllä nauttisin tällaisesta projektista! Näitä tarvitset. Mekkotehdas-blogissa oli myös kunnostettu nukkekotia kesän aikana ja siinä on juuri nuo Djecon nuket.