Mac Book Pro 13 2013

Laite ikäisekseen hyvässä kunnossa. I was nervous to open it and check the battery cycle count, expecting sth lik Koneessa käytetty aina kovia suojakuoria joten turhia naarmujakaan ei OLE. Back Market käyttää toiminnallisia evästeitä tämän sivuston selaamiseen. Vain nouto Tori

Macbook Pro 13″ Varaosat

Lisätiedot Touch Bar-malli. Eli tästä laitteesta voi sanoa,että on lähes käyttämätön ,eikä naarmuja löydy mistään. Kone käynnistyy Saisinko teiltä sopivan? Nettimarkkina Li-ion akkukennot. Takuuta on vielä koneessa 2 vuotta!

mac book pro 13 2013

8 other products in the same category:

Kone käynnistyy Mukaan laturi. Älä kuitenkaan käytä akkua jos sen kotelo on vaurioitunut. Yleinen toimintakyky. MacBook Air Retina 13,3 näyttö ja mid malli. Tori Asiantuntevasti kunnostettu.

body shop kasvonaamio

Myydään macbook pro 13 retina –

MacBook Prosta on tullut monien suosikki, kiitos sen loistavan ja entistä nopeamman suorituskyvyn. Tai lue tuotteiden ympäristöraportitkun haluat yksityiskohtaista tietoa Apple-tuotteiden ympäristövaikutuksista. Akun kesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Kierrätys Apple tarkastelee materiaalien hallintaa ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Nouto Mellunmäestä Tori

Hanki Applen käytetyt MacBook Prot edullisesti | Back Market

Akku ei kestä kauhean kauaa ja web-kameran kohta Kaikki tuotteet Kun etsit laadukasta ja tehokasta huippuluokan kannettavaa tietokonett… Lue lisää. Kone on noin 11kk vanha ja kuoret ostettu ennen konetta. Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme mitata liikennettä sekä näyttää räätälöityä sisältöä ja mainoksia. Työskentelemme ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme, että käytetty MacBook Pro toimii yhtä virheettömästi kuin uusi, mutta totta kai huomattavasti edullisempaan hintaan, kuin jos ostaisit sen uutena.