Mac Pro 13 2020

Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Sen 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja uskomattoman energia­tehokkaasti. Yritysten OmaElisa. Ilman studiota. Huipputehot takaa. Yhteydet Wifi: Langaton

Apple MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt, Tähtiharmaa

Final Cut Pro. Lue Lisää. Yhteen pieneen siruun on integroitu mm. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa. Huippunopea M1-siru määrittelee tehokkuuden uudelleen Jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta virta ei lopu kesken Tyylikäs Retina-näyttö takaa terävät tekstit, kirkkaat valkoiset, tummat mustat ja erinomaisen resoluution Väri: Tähtiharmaa. Nopeampi videon transkoodaus 6.

mac pro 13 2020

Aloita uudelta tasolta.

Laajan P3-väri­skaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläi­semmiltä kuin sRGB:ssä. Touch ID:llä todentaudut nopeasti ja turvallisesti. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Kahdeksan tehokasta grafiikkaydintä varmistavat sujuvammat, nopeammat ja usko­mat­toman upeat grafiikat — tämä MacBook Pro on nähtävä, jotta sen uskoo todeksi. Teksti on terävää ja selkeää. Kirjaudu sisään. Videoneuvottelujen kuvanlaatu paranee, varjoisien ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat nousevat esiin.

film lassie 2021

Apple MacBook Pro 13” () Gt, Tähtiharmaa | Deoksiribonukleiinihappo

Koneoppiminen nopeuttaa merkit­tävästi mm. Yhteydet Wifi: Langaton Yhteen pieneen siruun on integroitu mm. Vanha OmaElisa. M2 — rutkasti tehoa, aina mukana matkassa. Pieneen siruun on integroitu mm.

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Katso kaikki syyt laittaa Mac töihin. Katso hopeanvärinen 13 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Pieneen siruun on integroitu mm. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. M2:n muistiväylän nopeus on Gt sekunnissa — 50 prosenttia enemmän kuin M1:llä. Yhteistyössä Mac OS X ja M2 tuovat lisää nopeutta ja herkkyyttä tärkeimpiin appeihisi — Microsoft ja mieluisimmat iPhone OS-appisi mukaan lukien.