TOP 5 aikuisten pihapelit

Parhaat pihapelit ja pihakisat aikuisille

Kun ajattelet pihaleikkejä, saatat ajatella lapsuuden muistoja leikkimisestä, piilosta tai jopa kiinniottamisesta. Mutta aikuisillekin on olemassa monia pihapelejä, jotka voivat tarjota tuntikausia hauskaa ja viihdettä. Etsitpä sitten kilpailuhenkistä peliä ryhmän kanssa pelattavaksi tai jotain yksin pelattavaa, aikuisten pihapelejä löytyy varmasti sinullekin.

Tarjolla on paljon aikuisille suunnattuja pihapelejä klassisista ulkopeleistä, kuten hevosenkengistä ja maissinreiästä, vanhoihin suosikkeihin, kuten jätti-Jengaan ja KanJamiin, ja uusiin muunnelmiin.

Me InfernoBarissa olemme tehneet tutkimustyötä ja löytäneet viisi parasta aikuisten pihapeliä, jotka tarjoavat varmasti tuntikausia hauskaa ulkona. Etsitpä sitten jotain, jota voit pelata ryhmän kanssa, jotain yksin tai vain viihdyttää itseäsi, aikuisten parhaiden pihapelien luettelomme auttaa sinua löytämään täydellisen pelin. Ota siis muutama ystävä mukaan ja valmistaudu ulkoiluun parhaiden aikuisille suunnattujen pihapelien parissa.

Mitkä ovat parhaat pihapelit aikuisille?

Aikuisten pihapelit ovat täydellinen tapa nauttia auringonpaisteesta ja viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa. Etsitpä sitten hauskaa ajanvietettä tai haastetta itsellesi ja muille, pihapelejä löytyy jokaiselle. Klassisista ulkopeleistä, kuten cornholesta ja hevosenkengistä, nykyaikaisempiin peleihin, kuten pesukoneen heittoon ja tikagolfiin, on tarjolla runsaasti pihapelejä aikuisille.

Me InfernoBarissa olemme laatineet listan viidestä parhaasta aikuisten pihapelistä. Etsitpä sitten peliä, joka on helppo järjestää, tai jotain, joka todella koettelee taitojasi, nämä pelit tarjoavat varmasti tuntikausia hauskaa ulkona. Klassisista ulkopeleistä, kuten hevosenkengistä ja cornholesta, modernimpiin peleihin, kuten tikagolfiin ja pesukoneen heittämiseen, löytyy jokaiselle jotakin. Ota siis ystäväsi mukaan, suuntaa ulos ja valmistaudu hauskanpitoon!

Miten valita täydellinen pihapeli ryhmällesi?

Aikuisten parhaat pihapelit ovat sellaisia, jotka vaativat strategiaa ja taitoa. Ulkopelit, kuten Bocce Ball, Cornhole ja Ladder Golf, ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja aikuisille, jotka haluavat kilpailla. Näistä peleistä voi nauttia pienissä tai suurissa ryhmissä, ja ne voidaan skaalata kokoontumisen koon mukaan. Ne ovat myös loistavia niille, jotka etsivät hieman ystävällistä kilpailua.

Niille, jotka etsivät jotakin hieman rennompaa, on tarjolla runsaasti aikuisten pihapelejä, joista voi nauttia rennommissa puitteissa. Yard Yahtzee, Frisbeegolf ja Spikeball ovat kaikki hienoja aikuisten ulkopelejä, jotka eivät vaadi liikaa strategiaa tai taitoa. Nämä pelit ovat täydellisiä niille, jotka haluavat vain pitää hauskaa ja nauttia ulkoilmasta.

Riippumatta siitä, minkä pihapelin valitset, on tärkeää varmistaa, että kaikilla on hauskaa. Siksi on tärkeää valita peli, joka sopii ryhmänne iälle ja taitotasolle. Tarjolla on niin paljon hienoja pihapelejä aikuisille, että löydät varmasti jotain, josta kaikki ryhmässäsi nauttivat!

Vinkkejä pihaleikkien tekemiseen nautittaviksi kaikille

Pihapelit ovat hyvä tapa päästä ulos ja nauttia raittiista ilmasta ystävien ja perheen kanssa. Olipa kyseessä tavallinen viikonlopputapahtuma tai erityinen tilaisuus, pihapelit ovat loistava tapa saada ihmiset yhteen ja pitää hauskaa.

Aikuisten pihaleikkejä on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja: klassisista peleistä, kuten hevosenkengistä ja cornholesta, nykyaikaisempiin peleihin, kuten jätti-Jengaan ja Kan Jamiin. Jotta pihapelikokemus olisi kaikille miellyttävä, tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä:

– Järjestä peli alueelle, johon on helppo päästä ja joka on mukava kaikille.

– Tarjoa mukavat istuimet niitä tarvitseville pelaajille.

– Varmista, että välineet ovat hyvässä kunnossa ja helppokäyttöiset.

– Aseta pelille selkeät säännöt ja odotukset.

– Ota nimetty erotuomari, joka pitää pelin sujuvana.

– Varmista, että kaikilla on hauskaa ja että he nauttivat olostaan.

Kun otat nämä vinkit huomioon, sinulla on varmasti hauskaa aikuisten pihapelejä pelatessasi. Etsitpä sitten parhaita pihapelejä aikuisille tai vain hauskaa ulkopeliä, jota voit pelata ystävien kanssa, jokaiselle löytyy jotakin. Lähde siis ulos ja pidä hauskaa suosikkipihapeleidesi parissa!

Ulkopelejä aikuisille: TOP 5 -luettelo

Aikuisten ulkoleikit ovat loistava tapa saada kaikki yhteen ja pitää hauskaa. Perinteisistä suosikeista, kuten cornholesta ja hevosenkengistä, nykyaikaisempiin peleihin, kuten Kan Jamiin ja Washer Tossiin, on paljon hauskoja pihapelejä, joista valita. Tässä on 5 parasta aikuisten ulkopeliä, jotka saavat varmasti kaikki osallistumaan ja pitämään hauskaa.

  • Ensimmäisenä vuorossa on cornhole, klassinen ulkopeli, joka on ollut olemassa jo iät ja ajat. Se on loistava peli kaikenikäisille ja -tasoisille, ja se on helppo järjestää ja pelata. Tarvitset vain sarjan cornhole-lautoja ja papupusseja. Tavoitteena on heittää pavupussit laudassa olevaan reikään. Se, jolla on pelin lopussa eniten pusseja reiässä, voittaa!
  • Seuraavaksi listalla on hevosenkenkäpeli. Tämä on toinen klassinen pihapeli, jota on pelattu jo pitkään. Se on loistava peli kahdelle tai useammalle pelaajalle, ja tarvitset vain hevosenkenkäsarjan ja muutaman panoksen. Tavoitteena on heittää hevosenkengät panoksiin, ja se, joka pääsee lähimmäksi, voittaa.
  • Kan Jam on uudempi peli, joka on kasvattanut suosiotaan. Se on loistava peli kahdelle tai useammalle pelaajalle, ja tarvitset vain Kan Jam -kiekkosarjan ja maalin. Tavoitteena on heittää kiekot maaliin, ja se, joka saa eniten pisteitä, voittaa.
  • Washer Toss on toinen hieno peli kahdelle tai useammalle pelaajalle. Tarvitset vain pesukiekot ja muutaman panoksen. Tavoitteena on heittää aluslevyt seipäihin, ja se, joka saa eniten aluslevyjä seipäihin, voittaa.
  • Lopuksi on vielä tikagolf. Tämä on loistava peli kahdelle tai useammalle pelaajalle, ja kaikki mitä tarvitset on tikapallosarja ja tikkaat. Tavoitteena on heittää pallot tikapuille, ja se, joka saa eniten palloja tikapuille, voittaa.

Nämä ovat 5 parasta aikuisten ulkoilupeliä. Etsitpä sitten klassista peliä, kuten cornholea, tai modernimpaa peliä, kuten Kan Jamia, jokaiselle löytyy jotakin. Ota siis ystäväsi ja perheesi mukaan, lähde ulos ja pidä hauskaa!

Loppusanat

Pihapelit aikuisille ovat loistava tapa kokoontua yhteen ystävien ja perheen kanssa ja nauttia ulkoilmasta. Etsitpä sitten kilpailuhenkistä peliä tai jotain rennompaa, jokaiselle löytyy jotakin.

Varmista, että kaikilla on hauskaa, kun valitset ryhmällesi sopivan pelin, suunnittelet etukäteen ja noudatat sääntöjä. Edellä luetelluilla 5 parhaalla aikuisten pihapelillä on varmasti hauskaa ulkona. Kerää siis ystäväsi ja perheesi ja valmistaudu hauskaan pihapelipäivään!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *